Vores Rejse

Vores Rejse

I 2021 begyndte rejsen med "Malerprofessionel, butik og service", ikke blot som en forretningsidé, men som en passion. En vision om at være den foretrukne selvstændige malerforretning for de absolutte professionelle. Vi satte os for at udfordre den konventionelle tankegang - bryde fri fra dårlig service, begrænset udvalg og eksklusive rabatter, som kun de største aktører kunne drage nytte af.

Og nu, takket være støtten og tilliden fra jer - vores kunder, leverandører og partnere - er vi begejstrede for at annoncere, at 'Malerprofessionel' redefinerer sig selv som 'MalerProf'. Og hvad mere? Vi introducerer Sjællands største selvstændige malerforretning, beliggende stolt på Roskildevej 398.

Forestil jer at træde ind i en spritny butik på 1000 kvm, fuldt udstyret med et lager og det seneste inden for serviceværksteder for udstyr og værktøj. Lyder det ikke som et paradis for enhver professionel?

Men vent, der er mere!

Den 1. september inviterer vi jer til vores grandiose åbningsfest. Dette er ikke bare en fejring af en ny butik, men af en rejse fra en beskeden "garage" forretning til at blive en kraftfuld aktør i det danske marked. Kom og fejr med os, for denne bedrift er ikke kun vores, men vores alles sammen. Og ja, vi vil også afsløre de nye mærker, som nu vil pryde vores hylder.

Vi kan næsten høre jublen og mærke energien. Og vi kan forsikre jer - dette er en begivenhed, I ikke vil gå glip af.

Vi kan ikke vente med at byde jer velkommen. Vi glæder os til at se jer.

Back to blog